MCBÜ 2023-2024 Pedagojik Formasyon Sertifika Eğitimi (Mezun Grubu) Yedek Kayıt İlanı

İlan Tarihi:25.09.2023 11:09:00
Güncelleme Tarihi:25.09.2023 11:13:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi bünyesinde yürütülmekte olan Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı kapsamında 2023-2024 Güz Dönemi asil kayıtları 22.09.2023 tarihinde tamamlanmıştır. Asil kayda hak kazanan ancak kayıt yaptırmayan öğrencilerin yerine yedek kayıt listesindeki öğrencilere kayıt imkanı doğmuştur.

Muhasebe ve Finansman yedek sıralamasındaki ilk 28 öğrenci ve Okul öncesi yedek listesindeki tüm öğrenciler 29.09.2023 Cuma mesai bitimine kadar ücretlerini yatırıp formasyon birimine evraklarını teslim etmeleri gerekmektedir.

Dersler Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi A Blok Manisa-Yunusemre (Uncubozköy Sağlık Kampüsünde) yapılacaktır.

PLANLANAN DERS BAŞLANGICI: 07 EKİM 2023

-Başvuru sırasında verilen bilgilerin doğruluğu ile ilgili olarak, kesin kayıt hakkı kazandıktan sonra adayın getireceği belgeler ile beyan ettiği bilgiler arasında bir uyuşmazlık ya da farklılık olması durumunda kesin kaydı yapılmayacaktır.

-Pedagojik Formasyon Sertifika Programının yüz yüze yapılması esastır ve derslere devam zorunluluğu vardır. (Öğretmenlik Uygulaması dersine 12 hafta katılım zorunluluğu vardır)

Kesin Kayıtta İstenen Belgeler

a. Onaylı lisans mezuniyet belgesi ya da diploma (E devletten barkodlu olarak alınan belgelerde geçerli sayılır. Yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanların diplomalarının denkliği, kayıt sırasında belgelendirilmelidir).

b Onaylı lisans not durum (Transkript) belgesi. (E devletten barkodlu olarak alınan belgelerde geçerli sayılır.

c. Kimlik fotokopisi

d.1 Adet fotoğraf

e.Ücretin yatırıldığına dair banka dekontu

f. Kesin Kayıt dilekçesi

Ücretler

T.C. Ziraat Bankası Manisa Merkez Şubesi

TR 47000100018839477265-5059 no'lu hesaba yatırılacaktır.

Not: Ücretlerin herhangi bir T.C. Ziraat Bankalarının Şubelerinin gişelerinden veya ATM den yatırılması gerekmektedir. Havale ve EFT kabul edilmeyecektir.

**BANKAMATİKTEN YAPILACAK İŞLEM ADIMLARI: **

**MCBU EĞİTİM FAKÜLTESİ FORMASYON ÜCRETİ ÖDEMESİ;

-KARTSIZ İŞLEMLER MENÜSÜ

-PARA YATIRMA

-HESABA PARA YATIRMA

-BAŞKASININ HESABINA PARA YATIRMA

-TCKN GİRİŞİ/ CEP TEL NO GİRİŞİ VE HESAP NO BİLGİSİ GİRİŞİ

-HESAP NO: 0188-39477265-5059

-MİKTAR (BU DÖNEM İÇİN TAHSİLAT TUTARI 4200 TL OLUP, ATM'YE MAKSİMUM 4200-TL BANKNOT KONULMASI GEREKMEKTEDİR.)

-GELEN SMS GİRİŞİ YAPILIR VE MAKBUZ ALINIR.

Akademik takvim ve ders programı dersler başlamadan önce http://egitim.cbu.edu.tr/ web sitemizden yayımlanacak, ayrıca Öğretmenlik Uygulaması dersi bahar döneminde Manisa İli Merkez İlçelerinde bulunan okullarda yapılacaktır.

Öğretmenlik Uygulamaları (1 Teorik+ 8 uygulama saati) için okullara hafta içi okuldaki uygulama öğretmeninin ders programı ve planına göre 1 veya 4 gün arasında yapılabilr.

ÖNEMLİ NOT: Dersler başladıktan sonra herhangi bir nedenle kayıt sildirilmesi veya programa devam edilmemesi durumunda ücret iadesi kesinlikle yapılmayacaktır.

Yapılacak bütün bilgilendirmeler için MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ WEB SAYFASI http://egitim.cbu.edu.tr/ takip edilmelidir.

İletişim: Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi A Blok (Uncubozköy Kampüsü) formasyon@cbu.edu.tr 0236 201 11 19 / 0236 201 11 32 / 0236 233 09 04-Dahili 5821 - 5806

Bilgiler için aşağıdaki linklere tıklayınız.

EK-1: Pedagojik Formasyon Kesin Kayıt Dilekçesi

EK-2 : Yedekten Kayıt Yaptırmaya Hak Kazanan Öğrencilerin Listesi