Pedagojik Formasyon Kesin Kayıt Duyuru

İlan Tarihi:11.10.2021 14:48:00
Güncelleme Tarihi:11.10.2021 14:49:00

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON KESİN KAYIT DUYURUSU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi bünyesinde yürütülmekte olan Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı kapsamında 2020-2021 Güz Dönemi Ön kayıt başvurusu ile ilgili Fakültemiz Yönetim Kurulu Kararı ile toplam 885 kişilik kontenjan belirlenmiş, bu kapsamda 04-08 Ekim 2021 tarihlerinde ön kayıtlar alınmıştır.

ÖN KAYIT BAŞVURUSU YAPANLARIN SAYILARI İLAN EDİLEN SAYININ ALTINDA OLDUĞU İÇİN ÖN KAYIT BAŞVURUSU YAPANLARDAN PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA EĞİTİMİ PROGRAMINA KAYIT ŞARTLARINI TAŞIYANLARIN TÜMÜNÜN ASİL KAYDININ ALINMASI KABUL EDİLMİŞTİR.

Asil adayların kesin kayıtları, 11-18 Ekim 2021 tarihlerinde aşağıda istenen evraklarla birlikte Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi A Blok (Manisa-Merkez Uncubozköy Sağlık Kampüsü) Pedagojik Formasyon Birimine şahsen veya Noter vekâleti ile yapılacaktır. Fax, Posta ve Kargo ile kesin kayıt kabul edilmeyecektir.

Dersler Sağlık Bilimleri Fakültesi A Blok Manisa-Yunusemre (Uncubozköy Sağlık Kampüsünde) yapılacaktır.

DERS BAŞLANGICI: 23 Ekim 2021

Kesin Kayıtta İstenen Belgeler

a. Asil Kayıt Dilekçesi (Ekte Sunulmuştur)

b. 2 Adet Vesikalık Fotoğraf

c. Öğrenim Ücretinin I. Taksiti olan 1720 TL. nin yatırıldığına dair banka dekontu

Ücretler

T.C. Ziraat Bankası Manisa Merkez Şubesi

TR 47000100018839477265-5059 no'lu hesaba yatırılacaktır.

Not: Ücretlerin herhangi bir T.C. Ziraat Bankalarının Şubelerinin gişelerinden veya ATM den yatırılması gerekmektedir.

**BANKAMATİKTEN YAPILACAK İŞLEM ADIMLARI: **

**MCBU EĞİTİM FAKÜLTESİ FORMASYON ÜCRETİ ÖDEMESİ;

-KARTSIZ İŞLEMLER MENÜSÜ

-PARA YATIRMA

-HESABA PARA YATIRMA

-BAŞKASININ HESABINA PARA YATIRMA

-TCKN GİRİŞİ/ CEP TEL NO GİRİŞİ VE HESAP NO BİLGİSİ GİRİŞİ

-HESAP NO: 0188-39477265-5059

-MİKTAR (BU DÖNEM İÇİN TAHSİLAT TUTARI 1720-TL OLUP, ATM'YE MAKSİMUM 1720-TL BANKNOT KONULMASI GEREKMEKTEDİR.)

-GELEN SMS GİRİŞİ YAPILIR VE MAKBUZ ALINIR.

Öğretmenlik uygulaması dersinin Akademik takvimi ve uygulama okulları uygulama başlamadan önce sitemizde duyurulacaktır. Ayrıca Öğretmenlik Uygulaması Manisa Merkezde bulunan okullarda yapılacaktır. Uygulama (1 Teorik+ 6 uygulama saati) için okullara hafta içi 1-3 gün gidilecektir.

ÖNEMLİ NOT: Dersler başladıktan sonra herhangi bir nedenle kayıt sildirilmesi veya programa devam edilmemesi durumunda ücret iadesi kesinlikle yapılmayacaktır.

Yapılacak bütün bilgilendirmeler için MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ WEB SAYFASI http://egitim.cbu.edu.tr/ takip edilmelidir.

İletişim: Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi A Blok (Uncubozköy Kampüsü)

EKİ: Pedagojik Formasyon Kesin Kayıt Dilekçesi