Üniversite Seçmeli Dersler Hakkında Duyuru

İlan Tarihi:12.09.2022 11:37:00

Üniversite Seçmeli Dersler, öğrencilerin sosyal etkileşimlerini arttıran, önemli yetkinlikler kazandırmayı amaçlayan ve birçok alanda farkındalık oluşturulmasını sağlayan alan dışı/teknik olmayan/sosyal seçmeli dersleri ifade etmektedir. Öğrencilerimiz, Üniversite Seçmeli Dersleri kendi bölümleri dışında istedikleri bir bölümden/programdan alabilmektedir. Öğrencilerimizin bu dersleri alabilmeleri için, öğretim planlarında en az 1 adet Alan dışı/teknik olmayan/sosyal seçmeli dersinin bulunması gerekmektedir.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz döneminde, 20 adet Üniversite Seçmeli Ders, 18 farklı bölüm ve programdan öğrencilerimizin seçimine sunulmuştur. Öğrencilerimiz istedikleri Fakülte ve Meslek Yüksekokulundan ilgisini çeken bir derse kayıtlanarak dersin açıldığı birimde yüz yüze eğitim modeli ile bir dönem boyunca bu dersleri takip edebilirler. Daha fazla bilgiye https://usd.mcbu.edu.tr/ adresinden ulaşılabilir.