Üniversitemiz Sürekli İşçi Alımı Noter Kurası İle İlgili Duyuru

İlan Tarihi:2.06.2020 14:56:00

Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilmek üzere Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) web sayfasında yayımlanarak 2-6 Nisan 2020 tarihleri arasında İŞKUR aracılığıyla başvuruları alınmış ve kura işlemleri ileri bir tarihe ertelenmiş olan Engelli Kontenjanından yapılacak Sürekli İşçi adayları ile Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) web sayfasında yayımlanarak 20-27 Mayıs 2020 tarihleri arasında İŞKUR aracılığıyla başvuruları alınmış olan Hasta Bakım Teknisyeni (normal) 50 adet ile Güvenlik Görevlisi (normal) 4 adet sürekli işçi alım ilanımız için Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Rektörlüğümüze gönderilen nihai listelerde sürekli işçi adayları için, 5 Haziran 2020 Cuma günü saat:10.00’da Noter tarafından Üniversitemiz Prof. Ümit Doğay Arınç Kültür Merkezinde kura çekimi yapılacaktır.Cumhurbaşkanlığı ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın Coronavirüs Tedbirleri kapsamında kura çekimine katılımcı kabul edilmeyecek olup Üniversitemizin resmi web sitesi www.mcbu.edu.tr adresinden canlı yayın yapılacaktır. İlanen duyurulur.