AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a Tebrik Ziyaretinde Bulundu

İlan Tarihi:3.09.2019 13:45:00
Güncelleme Tarihi:3.09.2019 13:46:00

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, 3 Eylül 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Uğur Aydemir, “Sizi bu onurlu göreve atanmanız nedeniyle tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Sizin ve ekibinizin Manisa Celal Bayar Üniversitesinin Türkiye’de ve Dünya’da marka değeri kazanması için çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine inancım tamdır. Ben de Üniversitemize her anlamda destek olmak isterim" diye konuştu.

Prof. Dr. Ahmet Ataç ise, "Öncelikle ziyaretinizden duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim Çok teşekkür ederim, şeref verdiniz. Üniversite yönetimi olarak Manisa’daki tüm paydaşlarımızla birlik beraberlik içinde çalışmak, bilgimizi birikimimizi çevremizle paylaşmak ve her alanda önderlik yapmak istiyoruz. Bu anlamda, sizin desteğiniz bizim için son derece kıymetlidir. İnşallah, hem Manisa hem Üniversitemiz için hep birlikte çok başarılı projelere imza atarız” diye konuştu.