Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonu’ndan Rektör Ataç’a Ziyaret

İlan Tarihi:13.08.2021 14:20:00
Güncelleme Tarihi:13.08.2021 16:14:00

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Ayşe Begüm Onbaşı ve Antrenörü Mehmet Ali Ekin, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ile beraber, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü ve Üniversitelerarası Kurul Dönem Başkanı Prof. Dr. Ahmet Ataç’ı ziyaret etti.

Güzel bir başarıya imza attığını dile getiren ve şampiyonada milli marşımızı okutmanın haklı gururunu yaşadığını ifade eden Ayşe Begüm Onbaşı, başarısının altında yaptığı sporu sevmesi ve çok çalışmanın yattığına dikkati çekerek, 2021 yılı içinde düzenlenecek Avrupa Şampiyonası için antrenörü eşliğinde yeni antrenman programına başlayacağını, hedefinin yine altın madalya olduğunu belirtti.

Onbaşı'nın antrenörü Mehmet Ali Ekin de 3 yıldır dünya şampiyonluğu için hazırlandıklarını ifade ederek, yeni madalyaların geleceğini kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Ataç, Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak tarihi bir başarıya imza atan ve hak ettiği madalyayla büyük bir gurur duyduğunu belirttiği, şampiyon sporcu ile antrenörünü tebrik etti.

Ziyaret, Rektör Ataç’ın hediye takdimi ile sona erdi.

biz_NKN1395s biz_NKN1399s