Ahmetli Meslek Yüksekokulu’nda Görev Değişikliği

İlan Tarihi:21.01.2022 16:09:00
Güncelleme Tarihi:2.03.2022 09:01:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Ahmetli Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü'ne Prof. Dr. Fatih Çatıkkaş atandı.

Ahmetli Meslek Yüksekokulu’nda devir-teslim için düzenlenen törende, görevi devreden Prof. Dr. Mustafa Kırlı 'Görev yaptığımız süre içerisinde gerek öğretim elemanları gerekse okul personeli ile okulumuzu daha da geliştirip büyüttük. Tüm akademik ve idari personele teşekkürlerimi sunuyorum. Görevi devralan meslektaşım Prof. Dr. Fatih Çatıkkaş ve tüm personelimize başarılar diliyorum' ifadelerini kullanırken Prof. Dr. Fatih Çatıkkaş ise, 'Benden önce başarıyla görev yapmakta olan Prof. Dr. Mustafa Kırlı’ ya Meslek Yüksekokulumuza yapmış olduğu değerli katkılarından dolayı teşekkür ederim. Bundan sonra da öğretim elemanlarımız, idari personelimiz ve öğrencilerimizle birlikte devraldığımız görevi aynı heyecanla daha ileriye taşıma gayreti içerisinde olacağız' diye konuştu.
İdari ve akademik personelin de katıldığı devir-teslim töreni, çiçek takdimlerinin ardından sona erdi.

mcbü_ahmetli myo_devir teslim töreni _1_