Ak Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu Rektör Prof. Dr. Rana Kibar’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

İlan Tarihi:26.08.2023 11:50:00
Güncelleme Tarihi:29.08.2023 09:55:00
 

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Kibar ile samimi bir ortamda buluşan Yenişehirlioğlu, üniversitenin bölgeye katkılarına vurgu yaparak, Rektör Prof. Dr. Rana Kibar’a yeni görevinde başarılar diledi.

Üniversitenin gelecekteki hedefleri ve projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Ak Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu; “Ziyaretimizde üniversitemizin mevcut durumu, gelecek perspektifi ve yapılması gereken çalışmalara ilişkin istişarelerde bulunduk. Sayın Rektörümüzün yönetiminde üniversitemizin akademik anlamda büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanıyorum.” İfadelerini kaydederek aynı zamanda, üniversite ile Manisa ilinin iş birliğinin daha da güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Grup Başkan Vekilimizin ziyaretleri ve iyi dilekleri bizim için kıymetli. Üniversitemizin gelişimi için desteklerini yanımızda hissetmek de ayrıca mutluluk verici. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaret, dostane bir ortamda geçen görüşmelerin ardından sona ererken, Ak Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, üniversitenin Şeref Defterini de imzaladı.


2391 görüldü.    0 Paylaşıldı
F4Y1ywgXcAAeYUT F4Y1ywiWAAAivjy F4Y19TFWUAEsKls F4Y1_evWcAAy_p_ _DSC8290 F4Y1ywjXEAAVGC_ _DSC8333
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
2391
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası