Demirci Meslek Yüksekokulunda Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

İlan Tarihi:29.05.2019 14:25:00
 

Demirci Meslek Yüksekokulu Danışma Kurulu yıllık olağan toplantısı 28 Mayıs 2019 tarihinde yapıldı. Toplantıya Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Demirci MYO Müdürü Prof. Dr. Fatma Şaşmaz Ören, Demirci İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kelem, Demirci Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Şeref Bilek, Demirci MYO Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Mehmet Evrensel ve Öğr. Gör. Güldeniz Karadağ, bölüm başkanları ve Meslek Yüksekokulu Sekreteri Emin Dinçer katıldı.

Toplantıda; kamu ve özel kuruluşlardan gelen talep ve öneriler değerlendirildi, iş dünyası ile iletişimin ve işbirliğinin güçlendirilmesine yönelik uygulama çalışmaları planlandı, öğrencilerin işyerlerinde staj yapmalarında kolaylıkların sağlanmasına yönelik paylaşımlarda bulunuldu. Ayrıca bilimsel araştırmaların desteklenmesi, Üniversitemizin ve birimlerin sosyal, kültürel ve sanatsal hayata olan katkılarının artırılması alanlarına yönelik önerilerde bulunuldu.

Demirci MYO Müdürü Prof. Dr. Fatma Şaşmaz Ören, işbirliği destekleri ve önerileri için katılımcılara teşekkür etti.

 

 

 


752 görüldü.    0 Paylaşıldı
2 MCBÜ DEMİRCİ MYO DANIŞMA KURULU MCBÜ DEMİRCİ MYO DANIŞMA KURULU2
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
752
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası