Ders İzlencesi ile Bir Dönemi Tasarlama Webinarı Gerçekleştirildi

İlan Tarihi:8.12.2021 12:17:00
Güncelleme Tarihi:8.12.2021 12:18:00
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Öğrenme ve Öğretme Uygulama Araştırma Merkezi tarafından, Eğiticilerin Eğitimi Programı kapsamında, öğretim üyelerinin katıldığı, “Ders İzlencesi ile Bir Dönemi Tasarlama Webinarı” gerçekleştirildi.

Programın moderatörlüğünü Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erkan Hasan Atalmış yaparken, Yozgat Bozok Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden konuşmacı olarak katılan Dr. Öğretim Üyesi Hatice Çilsalar Sağnak izlence kullanımının önemi ve izlence hazırlama adımları hakkında ayrıntılı bir sunum gerçekleştirdi. Dr. Çilsalar Sağnak izlence hazırlanması sürecinde faydalanan web uygulamalarını da anlatırken, ulusal ve uluslararası üniversitelerde kullanılan izlence örneklerinden bahsetti.

Kapanış konuşmasında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, bu izlence hazırlama ve kullanma sürecinin yükseköğretim kalite sürecinde çok önemli bir yere sahip olduğunu ve böyle eğitimlerin öğretim elemenalarının farkındalıklarını arttırması sebebiyle sürekli olması gerektiğini ifade ederek, başta Dr. Öğretim Üyesi Hatice Çilsalar Sağnak olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti.


1205 görüldü.    0 Paylaşıldı
mcbü_öğrenme ve öğretme uygulama araştırma merkezi_ders izlencesi ile bir dönemi tasarlama webinarı _2_ mcbü_öğrenme ve öğretme uygulama araştırma merkezi_ders izlencesi ile bir dönemi tasarlama webinarı _3_ mcbü_öğrenme ve öğretme uygulama araştırma merkezi_ders izlencesi ile bir dönemi tasarlama webinarı _1_ mcbü_öğrenme ve öğretme uygulama araştırma merkezi_ders izlencesi ile bir dönemi tasarlama webinarı _4_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1205
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası