Eğitimde Teknoloji Entegrasyonu Webinarı Gerçekleştirildi

İlan Tarihi:22.03.2021 14:53:00
Güncelleme Tarihi:22.03.2021 14:57:00
 

“Eğiticilerin Eğitimi Webinarları” kapsamında düzenlenen “Eğitimde Teknoloji Entegrasyonu Webinarı” çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü ile Öğrenme ve Öğretme Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğinde gerçekleşen Webinar’da MCBÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojisi Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Barış Çukurbaşı konuşmacı olarak yer aldı.

Öğrenme ve Öğretme Merkezi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Selhan Özbey moderatörlüğü’nde gerçekleştirilen webinara, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gökbunar ile Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin akademik birimlerinden 114 akademik personel katıldı.

İki oturumdan oluşan webinarın ilk oturumunda; Eğitimde Teknoloji Entegrasyonu, ikincisinde ise Öğrenme Sürecinde İnternet Teknolojilerinin Entegrasyonu: Derse Hazırlık-Dersi Zenginleştirme-Ölçme ve Değerlendirme Araçları anlatıldı.

Eğitimde Teknoloji Entegrasyonu kapsamında, sınıf içerisinde ve çevrimiçi ortamda öğretim teknolojilerinin etkin kullanılması ve entegrasyonun nasıl yapılabileceğinin ayrıntılarının paylaşıldığı webinar’ın ilk oturumunda güncel internet teknolojilerinden örnekler verilerek entegrasyon sürecine nasıl dahil edilebileceği anlatıldı.

“Eğitimde Teknoloji Entegrasyonu Webinarı”nın 2. Oturumu olan eğitimde 2.0 web uygulamalarına ise; Öğrenme ve Öğretme Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin "Eğitimler" bölümünden ya da aşağıda yer alan linkten ulaşılabilir.

https://ogmer.mcbu.edu.tr/egitimler/egitimde-teknoloji-entegrasyonu-2.42657.tr.html 


979 görüldü.    0 Paylaşıldı
mcbü_eğitimde teknoloji entegrasyonu webinar_ı mcbü_eğitimde teknoloji entegrasyonu webinar_ı
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
979
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası