Eleştirel Düşünme Ver/sus Teknolojik Düşünme Webinarı Gerçekleştirildi

İlan Tarihi:27.11.2021 17:27:00
Güncelleme Tarihi:27.11.2021 17:29:00
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Öğrenme ve Öğretme Uygulama Araştırma Merkezi tarafından, Eğiticilerin Eğitimi Programı kapsamında, öğretim üyelerinin katıldığı, “Eleştirel Düşünme Ver/sus Teknolojik (Hesaplayıcı) Düşünme Webinarı” gerçekleştirildi.

Moderatörlüğünü Öğrenme ve Öğretme Uygulama-Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Selhan Özbey’in yaptığı Webinarda konuşmacı olarak, MCBÜ Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölüm Başkanı Prof. Dr. Talip Kabadayı yer aldı. Prof. Kabadayı, felsefenin kazandıracağı en önemli beceriler arasında yer alan mantıksal, eleştirel ve bağımsız düşünme kabiliyeti konusunda aktarımlarda bulundu.

Webinar sonunda, katılımcılardan gelen soru, katkı ve öneriler doğrultusunda Spor Felsefesi ve diğer alanlarda benzer seminerlere devam edilmesinin yararlı olacağı düşüncesine varıldı.

Kapanış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, 21. yy. becerisi olarak öğrencilerin eleştirel düşünme becerilerinin geliştirilmesinde ders kazanımlarında özellikle analiz, değerlendirme ve yaratma üst düzey bilişsel becerilerini öğrenmenin temeline yerleştirmenin önemini vurgulayarak, başta Prof. Dr. Talip Kabadayı olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti.

 


1234 görüldü.    0 Paylaşıldı
mcbü_eleştirel düşünme webinarı _1_ mcbü_eleştirel düşünme webinarı _2_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1234
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası