Enerjisa Üretim’den Manisa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’na Ziyaret

İlan Tarihi:13.11.2023 11:19:00
Güncelleme Tarihi:16.01.2024 12:20:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi ile Türkiye'nin öncü ve lider elektrik üretim şirketi Enerjisa Enerji Üretim A.Ş. arasında gerçekleştirilen iş birliği protokolü kapsamında, Enerjisa Üretim Varlık Yönetimi ve Sürdürülebilirlik Lideri Murat Eröz ile Sosyal İşler Yöneticisi Osman Erol İnce, Manisa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’na ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyaret esnasında Manisa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cihangir Alaca'nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Rektör Danışmanı Doç. Dr. Mustafa Erkan Turan, öğretim elemanları ve idari personel katıldı. Protokol kapsamında şimdiye değin yapılan çalışmaların masaya yatırıldığı görüşmenin ardından yapılacak fiziki çalışmalar yerinde incelendi.
Yapılan incelemelerin sonunda Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Çetin ve Prof. Dr. Kadir Ay ile bir araya gelen ekibe, gerçekleşen ziyaretten ve yapılan iş birliğinden duyulan memnuniyeti dile getiren Rektör Yardımcıları, süreç boyunca her aşamada her türlü desteğin sağlanacağını ifade ederek protokol kapmasındaki çalışmaları birlikte değerlendirdi.
Enerjisa Üretim Varlık Yönetimi ve Sürdürülebilirlik Lideri Murat Eröz ise Manisa Celal Bayar Üniversitesi ve Manisa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile yapılan iş birliği ve sürecin her yönüyle başarılı ilerlemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu iş birliği için heyecanlı ve umutlu olduklarını ifade etti.
Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennilerinin ardından sona erdi.

GR1B8925 GR1B8922 IMG_1803 IMG_1829