Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Dekanlık Devir-Teslim Töreni Yapıldı

İlan Tarihi:9.09.2019 16:02:00
Güncelleme Tarihi:10.09.2019 11:40:00
 

Üniversitemiz Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Nevzat Onat, 9 Eylül 2019 tarihinde Dekanlık makamında yapılan devir-teslim töreni ile görevi halen Mühendislik Fakültesi Dekanlığını yürüten Prof. Dr. Ahmet Türk’ten devraldı.

Törene Turgutlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ersin Aslan, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Tülin Çetin, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Enver Atik, Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Fadıl Soykök ve Dr. Öğr. Üyesi Kıvanç Başaran, bölüm başkanları, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünün tüm akademik kadrosu, Mühendislik Fakültesi Sekreteri Fatma İnkaya ve Fakültenin idari personeli ile Manisa ve Turgutlu Meslek Yüksekokulları akademik ve idari personeli katıldı.

Prof. Dr. Ahmet Türk yaptığı konuşmada, “Zor bir dönemde Teknoloji Fakültesi Dekanlığı görevini devraldığını, ancak tüm akademik ve idari personelin özverili çalışmalarıyla hakkıyla yerine getirmeye çalıştıklarını ifade etti. Görevi Teknoloji Fakültelerinin yapısını ve bölümlerini çok iyi bilen Prof. Dr. Nevzat Onat’a devretmenin memnuniyet verici olduğunu söyleyerek, başarılar diledi. Kendisine her konuda yardımcı olmaya devam edeceklerini belirtti ve yeni dönemin Fakülteye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Prof. Dr. Nevzat Onat, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’ın takdiriyle görevin kendisine verildiğini belirterek, “Bana duydukları güven için Sayın Rektörümüze teşekkür ediyorum. Bu güvene elimden geldiğince layık olmaya çalışacağım” dedi. Törene Üniversitenin çeşitli birimlerinden katılarak kendisine güç veren çalışma arkadaşlarına şükranlarını sunan Prof. Dr. Onat;  bu görevi bölüm başkanı ve dekan yardımcısı olarak birlikte çalışmaktan onur duyduğu Prof. Dr. Ahmet Türk’ten devralmanın kendisini gururlandırdığını, ancak aynı zamanda üzerine ağır bir sorumluluk yüklediğini ifade etti. Onat, “Sayın Dekanımıza Fakülteye yaptığı hizmetler için şükranlarımı sunuyorum. Devraldığım bu görevi, bana duyulan güvenin yüklediği sorumluluk bilinciyle elimden gelen en iyi şekilde ifa etmeye çalışacağım. Turgutlu’muzun bu güzide eğitim kurumunu, her açıdan bugün bulunduğu noktadan daha ileriye taşımak en önemli hedefim olacaktır. Yeni dönemin Fakültemiz ve Üniversitemiz için hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Prof. Dr. Nevzat Onat, Prof. Dr. Ahmet Türk’e ve bir dönem Dekan Yardımcılığı görevini yürüten Prof. Dr. Nurettin Arslan’a Fakülteye katkılarından dolayı teşekkür plâketi ve çiçek takdim etti.


1750 görüldü.    0 Paylaşıldı
WhatsApp Image 2019-09-09 at 11.46.36 _5_ WhatsApp Image 2019-09-09 at 11.46.37 WhatsApp Image 2019-09-09 at 15.01.16 _3_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1750
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası