İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Başarılı Öğrencilerine Tablet Bilgisayar Hediye Etti

İlan Tarihi:8.04.2021 08:28:00
Güncelleme Tarihi:9.04.2021 09:06:00

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, uzaktan eğitimin gerektirdiği teknolojik olanaklara ulaşmakta güçlük yaşayan başarılı öğrencilere tablet kampanyası başlattı. Hayırsever iş insanlarının desteği ile hayat bulan proje kapsamında, İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi’nde düzenlenen törenle ilk faz tablet dağıtımı gerçekleştirildi. Fakülte binasında gerçekleşen törende, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cüneyt Yenal Kesbiç, projeye katkıda bulunan iş insanları Bülent Orta (TÜREV Yönetim ve Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı), Ahmet Fak (GAGE Şirketler Grubu Başkanı), Sait Baştürk (Lenovo Technology Kurumsal Satış Temsilcisi), Enes Koçak (Prova Teknoloji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı) ve SB Uluslararası Taşımacılık&Ticaret A.Ş. ile E-Kargo Lojistik&Depolama Hizmetleri A.Ş.’ye katkıları için fakülte adına teşekkürlerini iletti. Uzaktan eğitimin gerektirdiği teknolojik olanaklara erişim güçlüğü yaşayan başarılı öğrencilere, akademik not ortalamaları kriter alınarak tablet bilgisayar hediye edilmesini amaçlayan projenin ikinci fazı, özel sektör temsilcilerinin katkıları ile ilerleyen günlerde gerçekleştirilecek.