İl Müftüsü Sinan Cihan Üniversitemizde Öğrenim Gören Uluslararası Öğrencileri İftarda Ağırladı

İlan Tarihi:17.05.2019 10:12:00
 

Üniversitemizde öğrenim gören uluslararası öğrencilerimiz, Manisa İl Müftülüğü tarafından düzenlenen İftar yemeğinde ağırlandı. Yemeğe Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Muzaffer Tepekaya, İl Müftüsü Sinan Cihan, Müftü Yardımcıları Sevinç Tepekaya ve Osman Canpolat, Şehzadeler ve Yunusemre ilçe müftüleri, Manisa Uluslararası Öğrenci Derneği (MUDER) Başkanı Osman Güreser ve MUDER Yönetim Kurulu ve Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti katıldı.

İl Müftüsü Sinan Cihan yaptığı konuşmada, Manisa Celal Bayar Üniversitesi uluslararası öğrencileri ile iftarda bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi de İl Müftüsü Sinan Cihan’a uluslararası öğrencilerimiz için düzenlenen iftar daveti nedeniyle teşekkür etti.

Yemekte, Manisa İl Müftülüğü İl Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Üniversitemiz öğrencileri arasındaki futbol turnuvasında madalya kazanan takımlara ödüllerinin ve madalyalarının Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Muzaffer Tepekaya ve İl Müftüsü Sinan Cihan tarafından takdim edilmesi ile sona erdi.


875 görüldü.    0 Paylaşıldı
CBÜ _1_ CBÜ _2_ CBÜ _4_ CBÜ _6_ CBÜ _10_ CBÜ _11_ CBÜ _12_ CBÜ _13_ CBÜ _14_ CBÜ _15_ CBÜ _16_ CBÜ _17_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
875
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası