Kırkağaç Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinden Eğitime Destek

İlan Tarihi:17.05.2022 21:50:00
Güncelleme Tarihi:3.06.2022 09:23:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kırkağaç Meslek Yüksekokulu akademik, idari personeli ve öğrencilerin desteğiyle Nezihe Koloğlu İlköğretim Okulu Anasınıfına eğitim mataryeli ve kütüphane için 255 adet kitap bağışında bulunuldu.
Kırkağaç Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ergün Metin, Yüksekokul Sekreteri Ahmet Yıldız, Öğr. Gör. Mesude Uçar, Tamer Aksüt beraberindeki öğrenciler çocuklar için hazırlanan kitapları ve eğitim materyallerini Nezihe Koloğlu İlkokulu’na teslim etti.
Duyarlı davranışları ile takdir toplayan Kırkağaç Meslek Yüksekokulu öğrencileri, "Kardeşlerimizin yüzlerinde küçük de olsa bir tebessüm yaratmak istedik." açıklamasında bulundu.
Nezihe Koloğlu Müdürü Şaban Lenk ve okul öncesi eğitimi öğretmeni Nurşah Metin ve öğrenciler mutluluklarını dile getirerek. Emeği geçen herkese teşekkür etti.