Kuzey Makedonya Savunma Bakan Yardımcısı Bekim Maksuti Üniversitemizi Ziyaret Etti

İlan Tarihi:3.03.2020 15:32:00
Güncelleme Tarihi:4.03.2020 10:09:00

Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Savunma Bakan Yardımcısı ve Tetova Devlet Üniversitesi Öğretim Üyesi Bekim Maksuti, Üniversitemiz ve Kuzey Makedonya eğitim kurumları arasında akademik ve kültürel iş birliğinin geliştirilmesi, ortak projelerin oluşturulması ve uluslararası yayınların yapılması hedefleri kapsamında, 02 Mart 2020 tarihinde Üniversitemizi ziyaret ederek Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç ile görüşmelerde bulundu.

Görüşmeler çerçevesinde bilim, teknoloji ve yenilik alanında sürdürülebilir ortaklıkların kurulması hedeflenmektedir. Bu hedefler doğrultusunda üniversitemiz Teknokent, DEFAM ve İktisati ve İdari Bilimler Fakültesi’ni de ziyaret eden Maksuti’ye, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kazaz, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Fehmi Bardak, Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Aktaş, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Ülviyye Aydın ve Doç. Dr. Deniz Dirik eşlik etti.

Üniversitemizin yanı sıra, Manisa Organize Sanayi Bölgesini de ziyaret eden Bekim Maksuti, sanayiler arasındaki iş birliğinin de teşvik edilmesinin hedeflenenler arasında olduğunu belirtti.

_NKN4725 _NKN4728