MCBÜ’de Değişim Çerçevesinde VUCA Analizi Eğitimi Düzenlendi

İlan Tarihi:2.11.2021 10:58:00
Güncelleme Tarihi:2.11.2021 11:00:00
 

MCBÜ Kalite Koordinatörlüğü, Öğrenme ve Öğretme Uygulama-Araştırma Merkezi tarafından Kalite Komisyonu ile Birim Stratejik Planlama ve Akreditasyon Komisyonu üyelerinin katıldığı, “Değişim Çerçevesinde VUCA Analizi Eğitimi Webinarı” düzenlendi. 

Moderatörlüğünü Öğrenme ve Öğretme Uygulama-Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Selhan Özbey’in yaptığı Webinarda Dr. Atakan Gerger; Değişim, VUCA’nın tarihçesi/gelişimi, VUCA birleşenleri (Değişkenlik, Belirsizlik, Karmaşıklık, Muğlaklık), VUCA adımları konularında aktarımlarda bulundu.

Webinar sonunda Rektör Yrd. Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, VUCA dünyası kapsamında belirsizlik yönetiminde özellikle anlık stratejiler, çeviklik, dayanıklılık, dijitalleşme, vizyon konularına değinerek “Günü ve geçmişi yaşamaktan ziyade gelecekteki konumumuz için ne yapmalıyız? Sorusu önem arz ediyor” ifadelerini kaydetti. Gökbunar “Başta Dr. Atakan Gerger olmak üzere tüm kalite gönüllüsü katılımcılara teşekkür ediyorum.” diyerek konuşmasını noktaladı.


1048 görüldü.    0 Paylaşıldı
mcbü_kalite koordinatörlüğü_öğrenme ve öğretme uygulama-araştırma merkezi_VUCA Analizi eğitimi _2_ mcbü_kalite koordinatörlüğü_öğrenme ve öğretme uygulama-araştırma merkezi_VUCA Analizi eğitimi _6_ mcbü_kalite koordinatörlüğü_öğrenme ve öğretme uygulama-araştırma merkezi_VUCA Analizi eğitimi _5_ mcbü_kalite koordinatörlüğü_öğrenme ve öğretme uygulama-araştırma merkezi_VUCA Analizi eğitimi _3_ mcbü_kalite koordinatörlüğü_öğrenme ve öğretme uygulama-araştırma merkezi_VUCA Analizi eğitimi _4_ mcbü_kalite koordinatörlüğü_öğrenme ve öğretme uygulama-araştırma merkezi_VUCA Analizi eğitimi _1_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1048
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası