MCBÜ’de Stratejik Planlama Eğitimi Düzenlendi

İlan Tarihi:21.10.2021 12:54:00
Güncelleme Tarihi:21.10.2021 12:56:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde 4. Stratejik Plan (2023-2027) hazırlıkları kapsamında, Stratejik Planlama Eğitimi Webinarı düzenlendi.

T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Kurumsal Stratejik Planlama ve Performans Programı Dairesi Başkanı Muhammet Fatih Yıldırım tarafından verilen eğitime, MCBÜ Strateji Geliştirme Kurulu, Stratejik Planlama Ekibi, Kalite Komisyonu ile Birim Stratejik Planlama ve Akreditasyon Komisyonu üyeleri katıldı.

Başkan Yıldırım, üniversitelerde stratejik plan hazırlık çalışmalarında izlenmesi gereken süreçler, dikkat edilmesi gereken hususları irdeleyerek, bilgi paylaşımında bulundu.

Webinar’ın sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, “Ortak paydamız olan MCBÜ ailesinin ferdi olarak birlikte hayal edip eyleme geçerek 4. Stratejik Planını hep birlikte hazırlayacağız.” ifadelerini kullandı ve “Başta Sayın Muhammet Fatih Yıldırım olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.” dedi.

mcbü_stratejik planlama eğitimi _1_ mcbü_stratejik planlama eğitimi _3_ mcbü_stratejik planlama eğitimi _2_