MCBÜ 2022-2023 Bahar Dönemi Çevrimiçi Eğiticilerin Eğitimi Programı Tamamlandı

İlan Tarihi:4.04.2023 13:15:00
Güncelleme Tarihi:5.04.2023 10:02:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin 2023-2027 Stratejik Planı içinde yer alan; alanında yetkin akademisyenler yetiştirmek, Eğitim -Öğretim kalitesini yenilikçi yaklaşımlarla geliştirmek ve sürekliliğini sağlamak kapsamında, MCBÜ Kalite Koordinatörlüğü, Eğitim Fakültesi, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, Öğrenme ve Öğretme Uygulama ve Araştırma Merkezi, Ölçme ve Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliği ile Akademisyenlere Yönelik yürütülen Çevrimiçi Eğiticilerin Eğitimi Programı tamamlandı.

Eğitimler; Psikolojik İlk Yardım Hizmeti Sunarken Etkili İletişim başlığında Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Erol Esen, Dr. Öğr. Üyesi İsmet Koç, Dr. Öğr. Üyesi Melda Erbaş tarafından verilirken Uzaktan Eğitimde Eğitim Teknolojileri (Web Araçları) Doç. Dr. Barış Çukurbaşı, Uzaktan Eğitimde Öğretim İlke ve Yöntemleri Doç. Dr. Melike Özüdoğru, Uzaktan Eğitimde Olumlu Sınıf Ortamı Oluşturma Doç. Dr. Sezen Tofur, Uzaktan Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme ise Doç. Dr. Erkan Hasan Atalmış tarafından gerçekleştirildi.

Oturumlar sonrasında uygulanan geri bildirim anketleri ve sonucunda oluşan bildirim raporları Ölçme ve Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi web sayfasında yayımlanarak, Manisa Celal Bayar Üniversitesi sürdürülebilirlik çalışmaları kapsamındaki e-katılım belgeleri de katılımcılarla paylaşıldı.

mcbü_eğiticilerin eğitim _1_ mcbü_eğiticilerin eğitim _2_ mcbü_eğiticilerin eğitim _3_ mcbü_eğiticilerin eğitim _4_ resim1