MCBÜ Ahmetli Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

İlan Tarihi:13.09.2021 16:18:00
Güncelleme Tarihi:13.09.2021 16:31:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Ahmetli Meslek Yüksekokulu 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı 28. Dönem Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, Ahmetli İlçe Belediye Başkanı Ahmet Alhan, Ahmetli İlçe Emniyet Amir V. Halil Beyhan, Ahmetli İlçe Jandarma Komutanı Uçal Karataş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ahmetli İlçe Koordinatörü Nilhan Kılıç, Ahmetli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ezgi Tanımlı, MCBÜ Ahmetli Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mustafa Kırlı, akademik ve idari personel, mezunlar ve aileleri katıldı.

Mezun öğrenciler adına, 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı dönem birincisi Gizem Gözüaçık "Eğitim, geleceğe geçiş iznimizdir. Çünkü gelecek, ona bugünden hazırlananların ve geleceği şekillendirenlerin olacaktır. İyi bir geleceğin temelinde ise iyi bir geçmiş yatmaktadır. Bizler Celal Bayar Üniversitesi Ahmetli Meslek Yüksekokulu mezunları olarak köklü ve başarılarla dolu bir geçmişe sahip, donanımlı ve bilgili bir kuşağız. İşte bu bilinçle hayata sımsıkı sarılacak, hak ettiğimiz yerlere geleceğiz. Bizden sonraki kuşaklar için örnek olacağız." diyerek sözlerini şöyle sonlandırdı; "Her daim yanımda olan, varlıklarından tarif edilemeyecek mutluluk ve güven duyduğum aileme; saygıdeğer hocalarıma ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Ahmetli Meslek Yüksekokulu ailesine kendim ve arkadaşlarım adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."

2020-2021 eğitim-öğretim yılında yaklaşık 400 öğrenciyi mezun etmenin haklı gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren MCBÜ Ahmetli Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mustafa Kırlı; "Manisa Celal Bayar Üniversitesi Ahmetli Meslek Yüksekokulu, Ege bölgesinde akademik nitelik ve nicelik itibariyle ilk sıralarda yer alan söz sahibi yüksekokullardan biridir." ifadelerine yer vererek "Bizleri her zaman destekleyen ve yardımcı olan Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Ahmet Ataç’a ve üst yönetimine, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sayın Ramazan Gökbunar hocamız nezdinde teşekkür ederim." diye konuştu. Mezun öğrencileri tebrik eden Kırlı "Hepinize sağlıklı, başarılı, mutlu ve hayırlı bir ömür diliyorum." ifadelerine yer vererek mezunlarını uğurladı.

Ailelere, öğrencileri yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden MCBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gökbunar; "Kıymetli veliler, büyük özenle ve emekle yetiştirdiğiniz evlatlarınızı hayat mücadelesine güçlü birer bireyler olarak yolcu etmenin zamanı. Onlarla daha fazla iftihar edebilirsiniz. Evlatlarınız olan mezunlarımız, sizlerden aldıkları güç ve destekle bugüne kadar geldiler. Bunun için hepinizi ayrı ayrı selamlıyorum. Öğretim elemanlarımıza da verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize de bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Tören, başarı belgelerinin takdim edilmesinin ardından, öğrencilerin hep birlikte keplerini havaya atarak mezun olmanın sevincini paylaşmaları ile sona erdi.