MCBÜ Hizmet İçi Eğitim Belge Takdim Töreni Gerçekleştirildi

İlan Tarihi:27.12.2021 21:05:00
Güncelleme Tarihi:27.12.2021 21:14:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hizmet içi Eğitim Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen, “2021 Yılı Hizmet İçi Eğitim Planı Çerçevesinde Eğitici Olarak Hizmet Verenlere Yönelik Teşekkür Belgesi Takdim Töreni” Rektörlük Seminer Salonunda gerçekleştirildi.

Törene Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, Hizmet İçi Eğitim Koordinatörü Prof. Dr. Asena Gülova, Hizmet İçi Eğitim Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Lale Oral Ataç, Personel Daire Başkanı Murat Öngel ve eğitici olarak hizmet veren eğitmenler katıldı.

2021 yılı boyunca verilen eğitimlerin etkinliğini ölçmek, eğitimlere ilişkin görüş ve önerileri almak amacı ile birim yöneticileri ve eğitim alan personel grubu için iki farklı anket hazırlandığını eğitimlerden edinilen fayda, eğitime ilişkin görüşler ve ileride düzenlenecek olan eğitimlere ilişkin görüş ve önerilerin toplandığını belirten Hizmet İçi Eğitim Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Lale Oral Ataç’ın ardından konuşan Hizmet İçi Eğitim Koordinatörü Prof. Dr. Asena Gülova; “Anket sonuçları, gerek birim yöneticilerinin gerekse eğitim alan personelin verilen eğitimlerden yüksek düzeyde memnuniyet duyduğunu ortaya koymuş, toplanan görüş ve öneriler doğrultusunda Hizmet İçi Eğitim Komisyonumuz 2022 yılı hizmet içi eğitim planlama çalışmalarına başlamıştır.” açıklamalarında bulundu.

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç, Koordinatör Prof. Dr. Asena Gülova başta olmak üzere tüm eğitmenlere teşekkür ederek verilen eğitimlerin farklı içeriklerle devamını diledi.

Konuşmaların ardından belge takdim törenine geçildi. Eğitmenler arasında yer alan Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gökbunar’a Teşekkür Belgelerini Hizmet İçi Eğitim Koordinatörü Prof. Dr. Asena Gülova takdim etti.

Eğitmenler, Doç. Dr. Nuray Yılmaz Sert, Dr. Öğr. Üyesi Barış Çukurbaşı, Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Özhan Kalaç, Psikolog Tuğçe Özer Usta, İdari Mali İşler Daire Başkanı Mansur Bilgin, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Ayhan Bilir, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Mehmet Ertaş, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Şube Müdür V. Sedat Ürgün, Personel Daire Başkanlığı Müdür V. Özden Cöer, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Şube Müdür V. Hatice Öngel, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Bilgisayar İşletmeni Deniz Emet, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Memur Öykü Ayhan, BAUM Ebys Birimi Öğr. Gör. Murat Kılınç ve BAUM Ebys Birimi Uzman İlknur Teke’ye Teşekkür Belgeleri; Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gökbunar tarafından takdim edildi.

Tören toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

MCBÜ Senatosu’nun 27.11.2021 tarihli toplantısında yürürlüğe giren, Hizmet İçi Eğitim Yönergesi uyarınca, Birimlerin ilgili talepleri doğrultusunda hareket eden Hizmet İçi Eğitim Komisyonu, "2021 Yılı Hizmet İçi Eğitim Planı"nı oluşturularak, bu kapsamda 17 farklı konuda eğitim düzenlemiş yıl boyunca sürdürülen eğitim faaliyetlerinde toplam 2037 personel eğitim alarak, Eğitim Katılım Belgeleri taraflarına ulaştırılmıştır.