MCBÜ Olimpik Çalışmalar ve Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezleri ile Manisa Futbol Kulübü Arasında Sporcu ve Antrenör Eğitimine İlişkin Protokol İmzalandı

İlan Tarihi:10.12.2021 15:21:00
Güncelleme Tarihi:17.01.2022 15:32:00
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Olimpik Çalışmalar ve Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezleri ile Manisa Futbol Kulübü arasında Sporcu ve Antrenör Eğitimine İlişkin İmza Töreni gerçekleştirildi.

İmza törenine; Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat T, Olimpik Çalışmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr.  Selhan Özbey, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gülenaz Selçuk, Merkez Müdür yardımcıları Doç. Dr. Pınar Güzel Gürbüz, Doç. Dr. Kadir Yildiz, Öğr. Gör. Ekrem Yilmaz ile Manisa Futbol Kulübü Başkan Vekili Engin Anlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Özcan Nalbantlar, Ahmet Karadağ ve Alt Yapi İdari İşler Sorumluları M. Haktan Tunç ve Sefa Çevik katıldı. 

MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözüne atıfta bulunarak, sporcu ve antrenörlerin eğitim sürecine katkı sağlamasının önemini vurguladı. Ayrıca, iyi insan yetiştirmenin ve topluma spor kültürü kazandırılmasının gerekliliğinin, eğitim yoluyla sağlanacağını, üniversitenin bu konuda her türlü desteği vereceğini sözlerine ekledi.

Rektör Ataç, “Manisa Futbol Kulübü, ilimizi Türk futbolunda temsil eden, yetiştirdiği sporcularla da örnek bir kulüp.” diye belirterek, sporun birleştirici bir güç olduğunu, sosyal uyumu sağlamada ve farklı kültürleri bir araya getirmede bağlayıcı bir unsur olduğunun altını çizdi. Manisa Futbol Kulübü'ne her türlü desteği vermeye hazırız ifadelerini kaydeden Rektör Ataç, “Bu protokolle de gençlerimiz ve sporcularımız için çok faydalı programlar yaparak, ilerleyen süreçte birlikte daha başarılı işlere imza atacağız” sözleriyle iş birliği protokolünün her iki taraf için de hayırlı olması temennisinde bulundu.

MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç'a kulübe verdiği destekten dolayı teşekkür eden Başkan Vekili Engin Anlı, Manisa Futbol Kulübü olarak üniversite ile eğitim, spor, araştırma, geliştirme gibi birçok alanda işbirliği yapmanın çok önemli olduğuna vurgu yaparak “Amacımız sporcularımız ile üniversitemiz arasında karşılıklı bilgi alışverişinin sağlıklı bir şekilde yapılmasıdır. Buradaki hocalarımızın bizlere katacağı çok önemli bilgi ve birikimleri olacak.” diye belirtti. Anlı; “Bu protokolün hazırlanmasında ve uygulanacak olmasında emeği geçen başta Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Ahmet Ataç ve değerli hocalarımız olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.


1377 görüldü.    0 Paylaşıldı
_DSC4859 _DSC4878 _DSC4876s _DSC4870 _DSC4890 _DSC4854
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1377
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası