MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, KKTC Başbakanı Dr. Faiz Sucuoğlu’nu Ziyaret Etti

İlan Tarihi:16.12.2021 15:58:00
Güncelleme Tarihi:16.12.2021 16:11:00
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Dr. Faiz Sucuoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarete, Yakın Doğu Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ, A.S.H.B. Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Vekili Önal İnaltekin, ASHB Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Tayyar Kuz, KKTC Cumhurbaşkanlığı – Engelliler Komite Başkanı Ahmet Akdeniz, Yakın Doğu Üniversitesi Öğretim Üyeleri ve aynı zamanda KKTC Engelsiz Bilişim Platformu Koordinatörleri Prof. Dr. Zehra Altınay ile Prof. Dr. Fahriye Altınay, KKTC Cumhurbaşkanlığı Sağlık Danışmanı Prof. Dr. Nedime Sekakıncı ile MCBÜ Öğretim Üyesi ve Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Özhan Kalaç da eşlik etti.

KKTC Başbakanı Dr. Faiz Sucuoğlu, nazik ziyaretinden dolayı Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç’a ve beraberindekilere teşekkür etti.

Ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ile sona erdi.


1379 görüldü.    0 Paylaşıldı
mcbü_rektör prof. dr. ahmet ataç_kktc başbakanı dr. faiz sucuoğlu_ziyaret _1_ mcbü_rektör prof. dr. ahmet ataç_kktc başbakanı dr. faiz sucuoğlu_ziyaret _2_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1379
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası