MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı Ziyaret Etti

İlan Tarihi:14.12.2023 12:14:00
Güncelleme Tarihi:14.12.2023 13:36:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar ve beraberindeki heyet Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a makamında ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette Rektör Kibar’a Yakın Doğu Üniversitesi Rektörü. Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ, Girne Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gökmen Dağlı, MCBÜ Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. Ahmet Çetin, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Emriye Ay, KKTC Cumhurbaşkanlığı – Engelliler Komite Başkanı Ahmet Akdeniz, Yakın Doğu Üniversitesi Öğretim Üyeleri ve aynı zamanda KKTC Engelsiz Bilişim Platformu Koordinatörleri Prof. Dr. Zehra Altınay ile Prof. Dr. Fahriye Altınay, MCBÜ Öğretim Üyesi ve Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Özhan Kalaç da eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, kabulde yaptığı konuşmada, kurumsal iş birliğinin önemine vurguda bulunarak karşılıklı temasların artmasından ve engelsiz bilişim çalışmalarının devam etmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Görüşme sırasında Rektör Kibar, kabulden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı Manisa’ya davet etti.

Ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ile sona erdi.

_ERT8346 _ERT8347 _ERT8367 IMG_2273