MCBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü Paydaş Toplantısını Gerçekleştirdi

İlan Tarihi:30.09.2022 12:19:00
Güncelleme Tarihi:30.09.2022 12:22:00

MCBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü tarafından düzenlenen Paydaş toplantısı Yunusemre Belediyesi İrfan Meclisi’nde gerçekleşti.

Ebelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nursen Bolsoy’un başkanlığında gerçekleşen toplantıya MCBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyhun Kürşat, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gülten Uçan ve Doç. Dr. Aynur Çetinkaya, Fakülte Sekreteri Murat Çelikkol, İzmir Tınaztepe Üniversitesi Ebelik Bölümü Başkanı ve Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme Derneği Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Dönmez, Ege Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Elemanı ve Akreditasyon Komisyon Üyesi Arş. Gör. Dr. Zehra Baykal Akmeşe, Manisa İl Sağlık Müdürlüğü Çocuk, Ergen, Kadın ve Üreme Sağlığı-Kanser Birimi’nden Uzm. Dr. Berna Bilgin, Yeter Baydur, Şehzadeler İlçe Sağlık Müdürü Müjde İlgün, MCBÜ Hafsa Sultan Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdürü Ferya Karadağ Yalçın, Sağlık Hizmetleri Müdür Yardımcısı Leyla Gündoğdu Çetin, Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisi Sorumlusu Uzm. Ebe Arzu Kılıç, Çocuk Cerrahisi Sorumlusu Uzm. Hemşire Nazan Kavak Çelik, Çocuk Servisi I Sorumlusu Hemşire Esra Köseoğlu, Çocuk Servisi II Sorumlusu Hemşire Kübra Cenik Ergenç, Manisa Şehir Hastanesi’nden Sorumlu Ebe Yurtsever Selayet, Çocuk Servisi Sorumlusu Ebe Özge Güngörmez, Çocuk Yoğun Bakım Sorumlusu Hemşire Eda Ergüç, Toplum Temsilcisi Selinay Akdeniz ve Ebelik Bölümü öğrenci temsilcileri ile öğretim elemanları katıldı.

Doç. Dr. Nursen Bolsoy ve Prof. Dr. Seyhun Kürşat’ın açılış konuşmalarının ardından paydaşlara Ebelik Bölümü Misyonu, Vizyonu, Eğitim Amaçları ve Program Çıktıları Doç. Dr. Nursen Bolsoy tarafından sunuldu.

Her konu başlığı paydaşların fikirleri ve önerileri dikkate alınarak değerlendirilirken kurumlar arası iletişimin güçlenmesi ve kurumların karşılıklı taleplerinin gerçekleşebilmesi için bu toplantıların tekrarlanmasının önemli olduğu vurgulandı.