MCBÜ Spor Bilimleri Fakültesi 26. Dönem Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

İlan Tarihi:12.07.2021 15:16:00
Güncelleme Tarihi:9.08.2021 11:41:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 26.  Dönem Mezuniyet Töreni, Covid-19 salgını nedeniyle, fakülte ve bölümlerde dereceye giren öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Mezuniyet törenine Fakülte Dekanı Prof. Dr. Murat Taş, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Pınar Güzel Gürbüz, Bölüm Başkanları Prof. Dr. Fatih Çatıkkaş, Prof. Dr. Selhan Özbey, Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Mümine Soytürk, öğretim elemanları ve mezun öğrencilerin velileri katıldı.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Murat Taş yaptığı konuşmada, sınırlı katılım ile mezuniyet töreni yapılmasından dolayı öğrencilerin üzüntüsünü paylaşarak, pandemi sonrasında yapılacak ilk mezuniyet töreninde bu heyecanı onlara yaşatacağının sözünü verdi.

Fakülte birincisi Abdullah Aktarlı, geçmişten günümüze çok değerli spor insanları, antrenörler, spor yöneticileri, beden eğitimi öğretmenleri ve rekreasyon uzmanları yetiştirmiş olan Türkiye’nin en köklü ve başarılı spor fakültelerinin birinden mezun olmanın haklı gururunu yaşadığını belirtti.

Duygusal anların yaşandığı Bayrak devir-teslim töreninde öğrenciler, gururla taşıdıkları bayrağımızı önümüzdeki yıl mezun olacak arkadaşlarına teslim etti. Mezuniyet Töreni, dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin verilmesinin ardından, fakülte birincisi Abdullah Aktarlı’nın, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Taş eşliğinde, yaş kütüğüne plaket çakması ile sona erdi.

Bu yıl Spor Bilimleri Fakültesinde; Beden Eğitimi ve Spor Bölümü’nden 70, Spor Yöneticiliği Bölümü’nden 88, Antrenörlük Eğitimi Bölümü’nden 97 ve Rekreasyon Bölümü’nden 73 olmak üzere toplam 328 öğrenci mezun oldu.

mcbü_spor bilimleri fakültesi_2021 mezuniyet _3_ mcbü_spor bilimleri fakültesi_2021 mezuniyet _1_ mcbü_spor bilimleri fakültesi_2021 mezuniyet _2_