MCBÜ Spor Bilimleri Fakültesi Yönetimi SPORAK Akreditasyon Belgesini Rektör Ataç ile Paylaştı

İlan Tarihi:27.12.2021 15:57:00
Güncelleme Tarihi:27.12.2021 15:59:00
 

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) koordinasyonunda faaliyetlerini sürdüren; Spor Bilimleri programlarının değerlendirilmesi ve akreditasyonu için çalışmalar yürüten Spor Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (SPORAK), Türkiye’nin köklü ve öncü okullarından biri olan Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’ni akredite etti. 

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programının Akreditasyon Belgesi, Antalya'da düzenlenen 19. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresi sırasında gerçekleştirilen Spor Bilimleri Fakülteleri Dekanlar Konseyi'nin 11. Genel Kurul Toplantısı'nda teslim edildi. 

Teslim alınan Akreditasyon Belgesi Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç’a, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kıvanç Günhan ve Prof. Dr. Ramazan Gökbunar’ın da hazır bulunduğu toplantıda, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Taş, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Pınar Güzel Gürbüz ve Doç. Dr. Kadir Yıldız ile Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serdar Tok tarafından takdim edildi. 

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Taş, Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç’a bu süreçte Fakülteye verdiği destekten ötürü teşekkürlerini sunarken Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç da Spor Bilimleri alanında öncü olan fakültenin yeni binasına kavuşarak daha iyi şartlarda eğitim vermeye başladığını ifade etti. Sözlerine devam eden Ataç, SPORAK tarafından verilen akreditasyon sertifikası ile Kalite Yönetim Sisteminde sürecin daha ileriye taşınacağını belirterek emeği geçen herkesi tebrik etti. 


1377 görüldü.    0 Paylaşıldı
GR1B9790
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1377
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası