MCBÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Danışma ve Yönetim Kurulları İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

İlan Tarihi:25.03.2022 16:23:00
Güncelleme Tarihi:27.03.2022 22:01:00

MCBÜ Yabancı Diller Yüksekokulu’nda, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Pınar Güzel Gürbüz, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Yener Bilir, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Manisa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Ölmez, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Taş, Salilhli İİBF Dekanı Prof. Dr. Mahmut Karğın, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Emre Yalamaç, Tütün Eksperliği YO Müdürü Prof. Dr. Rana Kibar, Turgulu MYO Müdürü Doç. Dr. Ersin Arslan, CBÜ-SEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gülenaz Selçuk’un katılımları ile Yüksekokul Danışma ve Yönetim Kurulları İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

Birim amirlerinin üst düzey temsili ile gerçekleşen toplantıda ilimizdeki ve üniversitemizdeki yabancı dil eğitimi ele alındı. Toplantıda ayrıca birimler arası koordinasyon imkanlarına ve yeni proje fırsatlarına değinilerek, yabancı dil eğitimi ile ilgili geleceğe yönelik vizyon ortaya konuldu.