MCBÜ 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü “Öğretmen Olmak” Konulu Etkinlikle Kutladı

İlan Tarihi:25.11.2020 16:00:00
Güncelleme Tarihi:25.11.2020 16:24:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı kapsamında “Öğretmen Olmak” konulu etkinliği, Covid-19 pandemisi nedeniyle çevrimiçi olarak gerçekleştirdi. Programa, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Kazaz, Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çetin, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşmacı olarak emekli öğretmen Kadriye Öztekin, Halil Yurtseven İlkokulu Sınıf Öğretmeni Hediye Yüksel, MCBÜ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Programı öğrencisi Resul Taşdelen yer aldı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç “Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm eğitim şehitlerimizi rahmetle anıyor, her öğrencisini ayrı ayrı keşfederek, zihinlerde yeni bir ufuk açan, yorulmadan bu kutsal görevi yerine getiren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyorum” diyerek, sözlerini Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün, İzmir Erkek Öğretmen Okulu’nda söylediği “Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır” diyerek sonlandırdı.

24 Kasım Öğretmenler Günü _2_ 24 Kasım Öğretmenler Günü _3_ 24 Kasım Öğretmenler Günü _1_