MCBÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Ağaç Fidanı Dikerek Kutladı

İlan Tarihi:10.03.2021 09:56:00
Güncelleme Tarihi:2.04.2021 12:14:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, Fakültede görevli tüm kadın personel adına çam fidanı dikim etkinliği düzenledi.

Kampüste daha fazla yeşil alan yaratmak adına Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesinde yapılan etkinlikte; bir ağaç gibi hem kendi yaşam kaynağını barındıran hem de çevresine hayat veren kadınları temsilen yeni fidanlar dikildi. Aynı zamanda dikilen her fidanla, baskı gören, istismara uğrayan ve şiddet gören kadınların anısına geleceğe birer umut yeşertilirken, 30 Ekim İzmir Depremi’nde kaybettiğimiz mezunlarımız Deniz Şiirsel Öztürkmen ve Fidan Keskin Gezgin de anıldı.