MCBUSEM ile DİKKAN Group Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

İlan Tarihi:22.04.2021 12:33:00
Güncelleme Tarihi:22.04.2021 12:37:00
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MCBUSEM) ile Dikkan Şirketler Grubuna bağlı IŞIKSAN Gemi Söküm Pazarlama ve Tic. AŞ. ve Anadolu Gemi Söküm Orman Ürn. Gıda Turz. San. Tic. Ltd. Şti. şirketleri arasında eğitimlerde ve kurslarda iş birliğinin amaçlandığı protokol, imzalandı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi ev sahipliğinde hayat bulan iş birliği protokolü, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç ve Dikkan Group CEO’su Fatih Mehmet Sancak arasında gerçekleşti.

İmzalanan protokol töreninde IŞIK SAN Operasyon Direktörü Muhammet Çil, MCBÜ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gülenaz Selçuk ve Rektör Danışmanı Umut Burak Geyikçi de hazır bulundu. 

İmza töreni sonrasında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, protokolün gerçekleşmesi sürecine katkılarından dolayı Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi yöneticileri ve Rektör Danışmanına teşekkürlerini iletmesinin ardından, "İnsan ve bilgi kaynağının, özel sektörde istihdam edilebilirliği bunula beraber bilginin ürüne dönüştürülmesinde alan oluşturulması, oluşan alandan da katma değerli ürünlerin öncelikle insanlığın sonrasında da ülkemizin yararına kullanılabilmesi oldukça değerli." ifadelerini kaydederek "Dikkan Group’a, akademik zihinlerin bilgi birikiminin uygulama alanı oluşturması sürecine katkı sağladıkları için yürekten teşekkür ediyor, her iki tarafa da hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

Dikkan Group CEO’su Fatih Mehmet Sancak, iş birliği protokolüne imza atmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Rektör Ataç’a ve emeği geçenlere teşekkür etti.

 


1310 görüldü.    0 Paylaşıldı
_DSC1066 _DSC1059 _DSC1061 _DSC1074
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1310
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası