MCBÜ'de Yüz yüze ve Uzaktan Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Webinarı Gerçekleştirildi

İlan Tarihi:16.11.2021 16:19:00
Güncelleme Tarihi:16.11.2021 16:19:00
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Öğrenme ve Öğretme Uygulama Araştırma Merkezi tarafından, Eğiticilerin Eğitimi Programı kapsamında, öğretim üyelerinin katıldığı, “Yüzyüze ve Uzaktan Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Eğitimi Webinarı” gerçekleştirildi. 

Moderatörlüğünü Öğrenme ve Öğretme Uygulama-Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Selhan Özbey’in yaptığı Webinarda Doç. Dr. Erkan Atalmış; Bloom Taksonomisi (Zihinsel Beceriler), iyi bir ölçme ve değerlendirme, tamamlayıcı ölçme ve değerlendirme, soru yazmada dikkat edilecek noktalar konuları kapsamında aktarımlarda bulundu. Seminer ile birlikte, Fakülte ve Meslek Yüksekokulları bünyesinde yapılması planlanan ölçme ve değerlendirme çalışmaları için altyapı oluşturulması sağlandı.

Webinar sonunda, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, eğitim-öğretim kalite sürecinde ölçme ve değerlendirmenin önemini vurgulayarak aralık ayında da merkezin ölçme ve değerlendirme eğitimlerinin süreceğini ifade ederek katılımcılara teşekkür etti.


1483 görüldü.    0 Paylaşıldı
mcbü_öğrenme ve öğretme uygulama araştırma merkezi_yüzyüze ve uzaktan eğitimde ölçme ve değerlendirme webinarı _1_ mcbü_öğrenme ve öğretme uygulama araştırma merkezi_yüzyüze ve uzaktan eğitimde ölçme ve değerlendirme webinarı _4_ mcbü_öğrenme ve öğretme uygulama araştırma merkezi_yüzyüze ve uzaktan eğitimde ölçme ve değerlendirme webinarı _2_ mcbü_öğrenme ve öğretme uygulama araştırma merkezi_yüzyüze ve uzaktan eğitimde ölçme ve değerlendirme webinarı _3_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1483
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası