Manisa Baro Başkanı Ümit Rona, Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç’a Ziyarette Bulundu

İlan Tarihi:30.11.2021 15:48:00
Güncelleme Tarihi:1.12.2021 08:38:00

Manisa Baro Başkanı Avukat Ümit Rona ve beraberindeki heyet, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç’a ziyarette bulundu.

Rektörlük makamındaki gerçekleşen ziyarette Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç; nazik ziyaretleri dolayısıyla Manisa Baro Başkanı Avukat Ümit Rona ve beraberindeki heyete teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ataç, Manisa’da kurumlar arasında güzel bir iş birliğinin bulunduğunu ve bu iş birliğinin gerek üniversitenin gerekse şehrin başarıları için önemli bir alt yapı oluşturduğunu söyledi.

Baro Başkanı Ümit Rona ziyaretteki açıklamalarında, sıcak karşılamaları ve misafirperverlikleri dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç’a teşekkür ederek Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin şehir için çok önemli bir eğitim kurumu olduğunu belirterek, üniversitenin başarılarından övgüyle bahsetti.

_DSC2970s