Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Ahmet Ataç’tan, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk’a Ziyaret

İlan Tarihi:9.01.2023 11:11:00
Güncelleme Tarihi:9.01.2023 11:26:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Rektör-Akademik Birimler buluşması ziyaretleri kapsamında gerçekleştirdiği Eğitim Fakültesindeki toplantısının sonrasında Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk'u makamında ziyaret etti.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Çetinkaya'nın da hazır bulunduğu ziyarette, Eğitim Fakültesi ve Meslek Yüksekokulunun gelişmesi ve büyümesi amacıyla yapılacak olan çalışmalar ele alınarak, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, Belediyenin kültür yayını olan "Demirci Söz Varlığı" kitabını hediye ederek, “Belediyemiz olarak Eğitim Fakültemiz, Meslek Yüksekokulumuz ve tüm eğitim kurumlarımızın yanındayız ve destekçisiyiz " ifadelerini kaydetti. Ziyaretlerinden dolayı Ataç’a teşekkür etti.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç'ta, Belediye Başkanı Selami Selçuk'a ziyaret anısına hediye takdiminde bulunurken, gerçekleşen verimli görüşmeden ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

GR1B4493 GR1B4473 GR1B4491 GR1B4496