Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sporcuları Türkiye Üniversiteler Taekwondo Şampiyonası’ndan Başarılarla Döndü

İlan Tarihi:5.02.2024 15:37:00
Güncelleme Tarihi:5.02.2024 16:01:00
 

Erzurum Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Üniversiteler Taekwondo Şampiyonası sona erdi. Heyecan dolu müsabakalara ev sahipliği yapan şampiyonada Manisa Celal Bayar Üniversitesi Taekwondo takımı da büyük başarılara imza attı. Yirmi iki üniversitenin katıldığı müsabakalara üniversite, yirmi sporcusu ile katılım sağladı.

Turnuvaya hem erkek hem de kadın kategorilerinde katılan Manisa Celal Bayar Üniversitesi takımı, birbirinden zorlu rakiplerle karşılaştı. Zorlu mücadeleler sonucunda sporcular madalya kürsüsüne çıkmayı başardı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin Madalya Kazanan Sporcuları:

Erkekler Kategorisi:

Abdullah Yarlı - 58 kg - Altın Madalya

Şafak Sarı – 54 kg - Gümüş Madalya

Kadınlar Kategorisi:

Rojin Kaya 73 kg, Marziye Bozkurt 46 kg da Türkiye üçüncüsü

Ömer Delibaşlar, Hüseyin Emre Şıvgınkıran ve Mert Çelik’in oluşturduğu Poomsea Erkek Takımı Türkiye üçüncüsü oldular.

Turnuvadan sonra bir açıklama yapan Üniversite Taekwondo Takımı Antrenörü Doç. Dr. Sinan Seyhan, sporcularının göstermiş olduğu performanstan dolayı son derece mutlu olduğunu ifade ederek "Sporcularımız turnuva boyunca büyük bir özveri ve mücadele gösterdiler. Elde ettikleri bu başarı hem kendileri hem de üniversitemiz için gurur kaynağıdır. Bu vesileyle tüm sporcularımızı ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum." dedi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar yaptığı açıklamada, sporcuların göstermiş oldukları başarıdan dolayı büyük bir gurur duyduğunu ifade etti. Rektör Kibar, "Sporcularımız, azimle ve inançla mücadele ederek hem kendilerini hem de üniversitemizi en iyi şekilde temsil ettiler. Bu başarıda emeği geçen tüm sporcularımıza, antrenörlerimize ve destek veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.


587 görüldü.    0 Paylaşıldı
mcbü 2024 türkiye üniversiteler taekwondo şampiyonası _4_ mcbü 2024 türkiye üniversiteler taekwondo şampiyonası _3_ mcbü 2024 türkiye üniversiteler taekwondo şampiyonası _1_ mcbü 2024 türkiye üniversiteler taekwondo şampiyonası _2_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
587
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası