Manisa Futbol Kulübü Başarılı Sporcusu Adem Büyük, MCBÜ Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencileriyle Buluştu

İlan Tarihi:9.12.2022 13:38:00
Güncelleme Tarihi:9.12.2022 13:40:00

Manisa Futbol Kulübü başarılı sporcusu Adem Büyük; öğrenci buluşmaları kapsamında, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileriyle söyleşide bir araya geldi.

Söyleşiye, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Taş, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kadir Yıldız, Manisa Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Özcan Nalbantlar ve Seyit Ali Özmen, Öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Söyleşide MCBÜ Spor Bilimleri Fakültesi’nde eğitim gören ve Manisa FK da futbolcu öğrenciler Muhammet Taha Şahin ve Ayberk Karapo da hazır bulundu. Öğrenciler Adem Büyük’e futbol hayatı ve özel yaşantısıyla ilgili merak ettikleri soruları yöneltti.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Taş, Adem Büyük ve Manisa Futbol Kulübü Yöneticilerini fakültelerinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek günün anısına Adem Büyük’e teşekkür plaketi takdim etti. Adem Büyük, söyleşi sonunda MCBÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerine imzalı Manisa FK forması hediye etti.