Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Manisa Sevgi ve Dostluk Cemiyeti (MADOST) üyeleri ile buluştu

İlan Tarihi:5.03.2020 16:23:00
Güncelleme Tarihi:5.03.2020 19:58:00
 

Manisa Sevgi ve Dostluk Cemiyeti (MADOST) tarafından 04 Mart 2020 tarihinde, Anemon Otel’de gerçekleştirilen toplantıya Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç konuşmacı olarak katıldı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB) Yönetim Kurulu Başkanlık Danışmanı Nihat Akyol, Manisa Sevgi ve Dostluk Cemiyeti (MADOST) Başkanı Recep Kafes ve sivil toplum kuruluşu üyelerinin de katıldığı yemekte Rektör Ataç “Üniversite ve Şehir” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

“Manisa’mızın güzide insanları, Manisa Sevgi ve Dostluk Cemiyeti’nin çok değerli üyeleri, fikir alışverişinde bulunmak, Manisa adına yapabileceklerimizin farkındalığını arttırmak adına bir araya geldik. Bu noktada mutluluğumu dile getirmek istiyorum” diyerek sözlerine başlayan Rektör Ataç, Üniversite-Şehir-Hastane, Üniversite-Organize Sanayi- Şehir, Üniversite-Sivil Toplum Kuruluşları (STK)-Şehir son olarak üniversite öğrencileri ve Manisa Milli Eğitim öğrencileri için yapılanlar ve hedefleri hakkında bir sunum yaptı.

Ataç konuşmasında; “Yaptığımız en önemli şey hedef ve amaç belirleyip çaba sarf etmek. Bunun ardından başarı gelecek.” dedikten sonra “Bu üniversiteye hizmet için geldik. Dört bin parçası olan bir puzzle dan oluşuyoruz. Bunun parçası olan herkes biliyor ki ben olmazsam bir yanımız eksik kalır. Biz akademik ve idari tüm çalışanlarımızla koskoca bir bütünün ayrılmaz parçalarıyız” dedi.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç; “İstihdamın alan bulduğu, Türkiye’nin ikinci sırasında bulunan bir Organize Sanayi Bölgesine sahibiz. Üniversiteyi Organize sanayi Bölgesine, Organize Sanayi Bölgesini de üniversiteye tanıtma noktasında bir köprü kurduk. Sayın Nihat Akyol bu anlamda çok yardımcı oldu” diyerek sözü Nihat Akyol’a bıraktı.

Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB) Yönetim Kurulu Başkanlık Danışmanı Nihat Akyol da; “Değerli dostlar, aranızda bulunmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyuyorum. Yapmış olduğumuz faaliyetler üniversite ve sanayinin bir araya gelmesine vesile oldu. Üniversitenin bir adım yaklaşması biz sanayicilerin koşarak gelmesine neden olmuştur. Çalışmalarımız bu noktada güzel gidiyor. Bunun sonuçlarını alacağız. Sayın Rektörümüzü her anlamda destekliyoruz. Üniversitemizin sanayi ile iş birliği içerisinde olması sanayimizin gelişmesine, şehrimize katkılarının artmasına ve ülkemizin gelişmesine neden olacaktır.” diyerek duygularını ifade etti.

Manisa Sevgi ve Dostluk Cemiyeti (MADOST)’nin en kıdemli üyesi Burhan Kurtoğlu; “Sayın Rektörümüzü toplantılarımızda tekrar görmek istiyoruz. Şahsım ve Manisa Sevgi ve Dostluk Cemiyeti (MADOST) adına teşekkürlerimizi iletiyorum” diyerek Rektör Ataç’a hediyelerini takdim etti.

 

 

 


1080 görüldü.    0 Paylaşıldı
_DSC0846 _DSC0889 _DSC0856 _DSC0897 _DSC0900 _DSC0956 _DSC0950 _DSC0915 _DSC0925
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1080
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası