Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç’ın Yeni Yıl Mesajı

İlan Tarihi:31.12.2020 12:39:00
Güncelleme Tarihi:31.12.2020 12:42:00
 
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Ataç mesajında şu ifadelere yerdi:
“Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin çok kıymetli mensupları, sevgili öğrencilerimiz, depremle, salgınla mücadele içerisinde geçirdiğimiz 2020 yılının sonuna gelmiş bulunmaktayız. Manisa Celal Bayar Üniversitesi olarak, 2020 yılı içerisinde öğrencilerimize eğitimi evlerinde verme noktasındaki başarımızın haklı gururu içerisindeyiz. Bununla beraber, Hafsa Sultan Hastanemizin kıymetli mensuplarının Manisa’mıza ve bölge insanına pandemi sürecinde hizmet vererek güzel bir başarının altına attıkları imza bir başka gurur kaynağımız.
Yaşadığımız bu süreç, bizlere bireysel kabiliyetlerimizin varlığını keşfetmemize bunları uygulamamıza ve insanlığa sunmamıza fırsat verdi. Bu noktada özveri ile çalışan tüm meslektaşlarımı, tüm çalışma arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. 2021 yılının daha sağlıklı olmasını ümit ediyorum.
Sevgili öğrencilerimiz, çok kıymetli meslektaşlarımız, değerli hocalarımız kampüs sizler olmayınca çok ıssız ve bir o kadar yalnız. Hepinizi çok özledik. Kampüsümüzün neşesi, çalışma motivasyonumuzdunuz. Biz bunu pandemi sürecinde daha yakından fark ettik. Birbirimize ne kadar ihtiyacımız olduğunu, birbirimizi ne kadar bütünlediğimizi pandemi süreci bize öğretti. Bir şey daha öğrendik bu süreçte, bilgi ve insan kaynağımız ile doğal kaynaklarımızı milli ve yerli olarak nasıl kullanmalıyız?
2021 yılında inşallah sizlerle beraber olmayı, yüz yüze eğitim vermeyi, kampüste cıvıl cıvıl dolaşmanızı ve tekrar normal hayata dönmeyi ümit ediyorum.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle 2021 yılının başta ülkemize, dünya insanlığına, Manisa’mıza ve üniversitemize hayır getirmesini diliyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”


1013 görüldü.    0 Paylaşıldı
_DSC5626 IMG_5883s mcbü rektörü prof. dr. ahmet ataç mcbü rektörü prof. dr. ahmet ataç yeniyıl kutlama mesajı
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1013
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası