Öz Büro İş Sendikası Rektör Ataç’a Toplu İş Sözleşmesinin İmzalanmasına İlişkin Teşekkür Ziyareti Gerçekleştirdi

İlan Tarihi:19.06.2023 14:49:00
Güncelleme Tarihi:19.06.2023 14:50:00
 

Öz Büro İş  Sendikası, Manisa Celal Bayar Üniversitesi ile gerçekleştirdiği toplu iş sözleşmesinin imzalanmasının ardından teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Sendika temsilcileri, üniversite yönetimiyle yapılan başarılı müzakereler sonucunda imzalanan toplu sözleşme için memnuniyetlerini dile getirdi.

Ziyaret sırasında sendika temsilcileri, üniversite yönetimiyle bir araya gelerek, sözleşmenin imzalanmasının çalışanlar için sağladığı faydaları vurguladı. İşçilerin haklarının korunmasının yanı sıra, iş birliği ve diyalogun önemine de dikkat çekildi. Sendika temsilcileri, üniversite yönetimine gösterdikleri duyarlılık ve destek için teşekkür ederek, iş birliğinin devam etmesi temennisinde bulundu.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç ise sendika temsilcilerini ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, işçi ve çalışanların haklarının korunması ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi için yapılan anlaşmanın önemine vurgu yaptı. İş birliği ve diyalogun sürdürülmesinin, üniversite çalışanlarının mutluluğu ve verimliliği açısından kritik olduğunu ifade etti.

Öz Büro İş  Sendikası ile Manisa Celal Bayar Üniversitesi arasındaki iş birliği ve anlayışın, gelecekteki toplu iş sözleşmelerinde de başarılı sonuçlara yol açması umuduyla, karşılıklı iyi dileklerle ziyaret sona erdi.


1608 görüldü.    0 Paylaşıldı
_DSC4532 _DSC4535
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1608
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası