Proje Fırsatları, Proje Geliştirme ve Yönetimi Semineri Gerçekleştirildi

İlan Tarihi:11.04.2022 15:22:00
Güncelleme Tarihi:11.04.2022 15:27:00
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü Araştırma ve Geliştirme Akreditasyon Komisyonu iş birliğinde düzenlenen “Proje Fırsatları, Proje Geliştirme ve Yönetimi” başlıklı seminer Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Seminere, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Gülten Uçan, Doç. Dr. Aynur Çetinkaya ile Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Süheyla Rahman, Doç. Dr. Elgin Türköz Uluer, akademisyenler ve öğrenciler katılım gösterdi.

MCBÜ Proje Koordinasyon Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde görev yapan Dr. Öğretim Üyesi Emre Uygur tarafından, “Proje Fırsatlarının ve Desteklerinin Tanıtımı” konusunda ayrıntılı bilgiler verilirken MCBÜ Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Seda Vatansever tarafından da “Projem Kabul mü, Red mi?” konulu sunum gerçekleştirildi.

Katılımcıların soru ve cevaplarıyla sona eren seminer sonunda konuşmacılara Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gülten Uçan ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Elgin Türköz Uluer tarafından Teşekkür Belgeleri takdim edildi.


1644 görüldü.    0 Paylaşıldı
mcbü_sağlık bilimleri fakültesi_sağlık bilimleri enstitüsü_proje fırsatları proje geliştirme ve yönetimi simineri _3_ mcbü_sağlık bilimleri fakültesi_sağlık bilimleri enstitüsü_proje fırsatları proje geliştirme ve yönetimi simineri _4_ mcbü_sağlık bilimleri fakültesi_sağlık bilimleri enstitüsü_proje fırsatları proje geliştirme ve yönetimi simineri _6_ mcbü_sağlık bilimleri fakültesi_sağlık bilimleri enstitüsü_proje fırsatları proje geliştirme ve yönetimi simineri _5_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1644
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası