Rektör Ataç “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” Kapsamında Gerçekleşen Programa Katıldı

İlan Tarihi:31.03.2023 23:30:00
Güncelleme Tarihi:31.03.2023 23:37:00
 

Çanakkale Zaferinin 108. Yıldönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle Manisa Valiliği’nce düzenlenen programda Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç da yer aldı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. Yıldönümü dolayısıyla düzenlenen anma programı Garnizon Şehitliğinde başladı. Programa TBMM MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Palabıyık, Tuğgeneral Zafer Tombul, Tuğgeneral Sebahattin Kalkan, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, şehit ve gazilerin yakınları, siyasi partilerin temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Garnizon Şehitliğindeki program kurum çelenklerinin sunulmasıyla başladı. Saygı Duruşunda bulunulması, saygı atışı ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti. Protokol üyeleri ve katılımcıların şehit kabirlerini ziyaret ederek karanfil bırakmasının ardından Garnizon Şehitliği’nde program noktalandı.

Manisa Garnizon Şehitliğindeki programın devamında protokol üyeleri Polis Şehitliğini de ziyaret ederek şehit polislerin mezarlarına karanfil bırakıldı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yılı münasebetiyle düzenlenen program kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu da ziyaret edildi.


509 görüldü.    0 Paylaşıldı
mcbü_rektör prof. dr. ahmet ataç_18 mart çanakkale zaferi ve şehitleri anma günü _5_ mcbü_rektör prof. dr. ahmet ataç_18 mart çanakkale zaferi ve şehitleri anma günü _1_ mcbü_rektör prof. dr. ahmet ataç_18 mart çanakkale zaferi ve şehitleri anma günü _2_ mcbü_rektör prof. dr. ahmet ataç_18 mart çanakkale zaferi ve şehitleri anma günü _4_ mcbü_rektör prof. dr. ahmet ataç_18 mart çanakkale zaferi ve şehitleri anma günü _6_ mcbü_rektör prof. dr. ahmet ataç_18 mart çanakkale zaferi ve şehitleri anma günü _3_ mcbü_rektör prof. dr. ahmet ataç_18 mart çanakkale zaferi ve şehitleri anma günü _8_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
509
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası