Rektör Ataç ve Beraberindeki Heyet AB İklim Değişikliği ve Çevre Eğitimi Konulu E Müfredatının Geliştirilmesi Projesi Kapsamında Vali Karadeniz’e Ziyaret Gerçekleştirdi

İlan Tarihi:4.02.2022 10:30:00
Güncelleme Tarihi:7.02.2022 09:24:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Yeryüzünü Her şeyden Çok Seviyorum: Ortaöğretim Öğrencileri için Çevrimiçi Öğrenme Platformunda İklim Değişikliği ve Çevre Eğitimi Konulu E Müfredatının Geliştirilmesi başlıklı K220-SCH AB projesinin ilk tanıtım toplantısı için Proje Ortakları ve AFAD İl Müdürü Güray Karakaya eşliğinde Vali Yaşar Karadeniz’e ziyarette bulundu.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin proje ortağı olduğu ve Proje Koordinatörlüğünü Dr. Öğretim Üyesi Gülenaz Selçuk’un yaptığı “Love Earth to the Moon and Back : Development of ECurriculum on Climate Change and Environmental Education for Secondary Education Students in Online Learning Platform (Yeryüzünü Her şeyden Çok Seviyorum : Ortaöğretim Öğrencileri için Çevrimiçi Öğrenme Platformunda İklim Değişikliği ve Çevre Eğitimi Konulu E Müfredatının Geliştirilmesi)” başlıklı K220-SCH AB projesinin diğer ortakları;  Çek Cumhuriyeti, Litvanya, Avusturya, Polonya, İzlanda, Fransa temsilcileri ve Türkiye’den Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürü  Güray Karakaya ve proje ekibinde yer alan Hanife Karakaya program kapsamında Vali Karadeniz’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Rektör Ataç, Vali Karadeniz’e, geleceğe dair en büyük sorun alanlarından biri olan iklim değişikliğini önlemek ve çevrenin korunması bilincini küçük yaşlardan itibaren öğrencilere aktarmada ilk olan proje hakkında kapsam ile ilgili detaylı bilgilendirmelerde bulundu.

Vali Karadeniz ise yaşadığımız dünyanın daha güzel bir yer olması ve gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakabilmek için iklim değişikliği ve çevre eğitiminin önemli olduğunu ifade ederek projede emeği geçenleri tebrik etti.

Heyet, Valiliğin ardından Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç’ı da makamında ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu.

GR1B1031 GR1B1034 GR1B1042 GR1B1048 GR1B1052 GR1B1056 GR1B1066 GR1B1068 GR1B1070 GR1B1073 GR1B1077s