Rektör Ataç’tan Saruhanlı Kaymakam’ı Necmettin Yalınalp ve Belediye Başkanı Zeki Bilgin’e Ziyaret

İlan Tarihi:3.07.2020 16:36:00
Güncelleme Tarihi:7.07.2020 21:06:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Saruhanlı Kaymakamı Necmettin Yalınalp ve Belediye Başkanı Zeki Bilgin’i makamında ziyaret etti. Rektör Ataç’a MCBÜ Genel Sekreter Vekili Yasin İşin, Saruhanlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Sabih Özer ve Yüksekokul Sekreteri Suat Menteş de eşlik etti.

İlçede gerçekleşen 5,5 büyüklüğündeki depremin ardından bilgi alışverişinde bulunmak ve geçmiş olsun dileklerini iletmek için Kaymakam Yalınalp’i ziyaret eden Rektör Ataç, can ve mal kaybı olmamasının sevindirici olduğunu belirtti.

Yaşanılan depremde herhangi bir kayda değer hasarın söz konusu olmadığını ifade eden Kaymakam Yalınalp, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Saruhanlı Meslek Yüksekokulunun daha iyi yerlere gelebilmesi için okulun hazırlayacağı projelere imkanlar dahilinde destek vereceklerini de sözlerine ekledi.

Meslek Yüksekokulundaki öğrencilerin ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda üzerlerine düşeni yapacaklarını ifade eden Rektör Ataç, yerel yöneticilerin de kendilerine destek vermesini istedi.

Sonrasında Saruhanlı Belediye Başkanlığına geçen Rektör Ataç, Belediye Başkanı Zeki Bilgin’i de ziyaret ederek ilçeden ayrıldı.

_DSC2070 _DSC2080 _DSC1963 _DSC1976 _DSC1971