Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç Kendi Fakültesindeki Dekanlık Devir Teslim Törenine Katıldı

İlan Tarihi:9.08.2019 16:38:00
Güncelleme Tarihi:9.08.2019 16:53:00

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç, aynı zamanda Fizik Bölümü Başkanlığını yaptığı Fen-Edebiyat Fakültesinde gerçekleştirilen Dekanlık Devir-Teslim Törenine katıldı.

9 Ağustos 2019 tarihinde düzenlenen törenle, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığına Kimya Bölümü Fizikokimya Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yüksel Abalı getirildi.

Törende konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç, “Prof. Dr. Yüksel Abalı, Dekanlık görevini Eğitim Fakültesinde de yaptı ve çok güzel hizmetlerde bulundu. Bu fakültede Dekanlık görevini yapabilecek pek çok öğretim üyemiz var ama Prof. Dr. Yüksel Abalı, içimizde en deneyimlisi. Fakültemiz inşallah, hem fen hem de edebiyat kısımlarıyla hak ettiği yere ulaşır. Bu noktada Yüksel Hocamın önderlik edeceğine dair kanaatimiz sonsuz. Fakültenin değerli akademik ve idari personelinin de Yüksel Hocama yardımcı olacağına inancım tam. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Prof. Dr. Yüksel Abalı ise, “Beni bu göreve layık gördüğü için Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a çok teşekkür ederim. Fakültemizi kendisinin de desteği ile hak ettiği yerlere getireceğiz. Bu iş elbette bir ekip işi. Akademik ve idari personelimizle birlik olarak, birbirimizi ötekileştirmeden çalışacağız. Ben başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

_DSC5802 _DSC5833 _DSC5836 _DSC5842