Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç “TÜBİTAK ARDEB 1001 Projesi Desteği” Alan Öğretim Üyelerimize Teşekkür Belgesi Takdim Etti

İlan Tarihi:10.09.2019 16:15:00
 

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç, TÜBİTAK bünyesinde yer alan “Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB)  1001 Projesi Desteği” alan öğretim üyelerimizi makamında kabul ederek, teşekkür belgesi takdim etti.

“Leishmania Tropica’nın İnsanda Visserotropizme Neden Olan Olası Gen ve Proteinlerinin Saptanması” isimli projesi ile destek alan Tıp Fakültesi Tıbbi Parazitoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Özbilgin, “Marmara, Batı ve Orta Karadeniz Bölgelerindeki Paederinae (Coleoptera: Staphylinidae) Altfamilyası Türleri Üzerinde Faunistik ve Sistematik Araştırmalar" isimli projesi ile destek almaya hak kazanan Alaşehir Meslek Yüksekokulu Bitki Koruma Programı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Anlaş, “Toksik Gazları Saptamaya Yönelik Sıvı Kristal Esaslı Yenilikçi Sensör Geliştirilmesi” isimli projesi ile destek alan Mühendislik Fakültesi Biyomühendislik Bölümü Başkan Yardımcısı ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Emine Kemikoğlu ile “Nükleotit Sekanslarının Kişisel Glikozmetre ile Tespit Edilmesine Yönelik DNA–İnorganik Hibrit Temelli Nano Malzemelerin Sinyal Platformu Olarak Geliştirilmesi” isimli projesi ile destek alan Biyomühendislik Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi İlker Polatoğlu’na teşekkür belgelerini takdim eden Prof. Ataç, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Prof. Dr. Ahmet Ataç, “Öğretim üyelerimizin yaptığı bilimsel çalışmaları desteklemek ve teşvik etmek öncelikli görevlerimizdendir. Amacımız, Üniversitemizin akademik başarısını ve bu anlamdaki Türkiye ve Dünya sıralamasını daha üst sıralara taşımaktır” dedi.

 

 


962 görüldü.    0 Paylaşıldı
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
962
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası