Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a Bir Kutlama da Köprübaşı ve Gördes Protokolünden

İlan Tarihi:29.08.2019 14:06:00
 

Gördes Kaymakamı Bekir Abacı, Köprübaşı Kaymakamı Ömer Sevgili, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Köprübaşı Belediye Başkanı Regaip Topuz, Köprübaşı Belediye Başkan Yardımcıları Recep Yıldırım ve Dursun Bal, Gördes Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Türe, Köprübaşı MYO Müdürü Doç. Dr. Ali Demir, Köprübaşı Ak Parti İlçe Başkanı İsa Taşer, Gördes Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Esen, Gördes MYO Derneği Başkanı Ali Dedeler ve Mehmet Sezgin, 29 Ağustos 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a tebrik ziyaretinde bulundular.

Gördes ve Köprübaşı heyetleri, ilçelerinde bulunan Meslek Yüksekokullarını tercih eden öğrencilerin en rahat şekilde eğitim almaları ve huzurlu, güvenli bir üniversite hayatı yaşamaları için ellerinden gelen gayreti göstermeye devam edeceklerini dile getirdiler. Prof. Ataç’a verimli ve başarılı bir Rektörlük dönemi geçirmesi temennisinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç da yerel yönetimlerin Meslek Yüksekokullarımıza yaklaşımlarından büyük memnuniyet duyduğunu, bu sayede kazananın her zaman Manisa ve Üniversitemiz olduğunu dile getirerek; Gördesli hayırseverlerin katkısı ile Meslek Yüksekokulumuza kazandırılan Gördes Meslek Yüksekokulu ile Köprübaşı Belediyesi ve ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının işbirliği ile Köprübaşı Meslek Yüksekokuluna kazandırılan hizmet binası için tekrar teşekkür etti. Kendisinin de Gördes Meslek Yüksekokulunda Müdürlük yaptığını, ilçedeki kurum ve kuruluşlarla çok güzel bir işbirliği ortamında çalıştığını dile getirerek, bu işbirliğinin artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

 


856 görüldü.    0 Paylaşıldı
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
856
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası