Sağlık Bilimleri Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Tanıtım ve Oryantasyon Toplantısı Gerçekleşti

İlan Tarihi:6.10.2023 13:14:00
Güncelleme Tarihi:6.10.2023 13:20:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından eğitim hayatına yeni başlayan öğrencilerin üniversite ve çevreye uyum sağlamalarını kolaylaştırmak, üniversitenin yapısını ve olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak amacıyla düzenlenen “2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Tanıtım ve Oryantasyon Toplantısı”, Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle gerçekleşti.

Programa Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Çetin, Prof. Dr. Kadir Ay, Prof. Dr. Oktay Üçer, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyhun Kürşat, Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İsmet Topçu, dekan yardımcıları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyhun Kürşat, yaptığı konuşmada öğrencileri tebrik ederek, yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu. Öğrencilerin, Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde alacakları eğitimlerin ardından meslek sahibi bireyler olarak ülkemizin dört bir köşesinde sağlık hizmeti vereceğini ifade eden Prof. Dr. Seyhun Kürşat, bu süreçte çok değerli ve donanımlı akademisyenlerle en iyi şekilde yetişmeleri için çalışacaklarını ifade etti.

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar ise, “Biz sizlerin etik değerleri bilen, bilimsel yaklaşımı özümsemiş, iletişimi güçlü, toplumsal değerlere saygılı, yenilikçi, araştırmacı, mesleki yetkinliğe ulaşmış ve sürekli kendisini geliştiren bireyler olarak mezun olmanızı istiyoruz. Bunun için sizlere sunulan tüm imkânların farkında olun ve o imkânlardan sonuna kadar yararlanın. Hepinize eğitim-öğretim yaşamınızda başarılar dilerim.” İfadelerini kaydetti.

Açılış konuşmalarının ardından “Sağlık Bilimleri Fakültesinde Sıfır Atık Sistemi" Tanıtım Sunusu ile Dr. Öğr. Üyesi Hatice Gürgen Şimşek yer aldı. Öğrencilerin Amfilerde yapılacak Tanıtım ve Oryantasyon Toplantılarına geçişi ile tören sona erdi.

_DSC5718 _DSC5744 _DSC5703 _DSC5802 _DSC5708 _DSC5819