Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden Rektörümüze Tebrik Ziyareti

İlan Tarihi:27.08.2019 10:48:00

Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, Şube Müdürleri Cumhur Kapusuz ve Sebahattin Yurt ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a kutlama ziyaretinde bulundu.

Prof. Dr. Ahmet Ataç ziyaret için teşekkür ederek, "Milli Eğitim Müdürlüğü ile olan diyaloğumuz bizim için çok büyük önem arz ediyor. Öğrencilerimizi sizden devralarak eğitim hizmetini sürdürüyoruz. Bu nedenle devamlı fikir alışverişi içinde olmak durumundayız. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile var olan işbirliğimiz artarak devam edecek” diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş ise Prof. Ataç’ı Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğüne atanması nedeniyle kutlayarak, "Biz birbirini tamamlayan kurumlarız. Birlikte yeni projelere imza atmak, özellikle İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimiz için son derece faydalı olacaktır” dedi.